Refacing

DSC03211
VV_vierkant

Esthetica is steeds belangrijk als het gaat om gebouwen. Tegenwoordig geldt dit ook voor panden op bedrijfsterreinen. Uw bedrijfspand is tenslotte het visitekaartje van uw bedrijf. Uw pand laat zien waar uw bedrijf voor staat. IZV BV heeft met RFS een prachtig product ontwikkeld om gebouwen een compleet ander en nieuw voorkomen te geven. Zonder dure en tijdrovende verbouwing kan uw pand voorzien worden van een nieuw exterieur. Door het plaatsen van voorzetwanden en nieuwe gevels kan een eenvoudig gebouw architectonische allure krijgen. Daarnaast is de toepassing van façades ook een ideale manier om uw verouderde pand op een relatief goedkope wijze de uitstraling van nieuwbouw te geven.

IZV ontwikkelde met ‘Refacing Solutions’ een programma dat uw (bedrijfs-)pand van een nieuw gezicht voorziet.

IZV ontwerpt en plaatst fraaie functionele en duurzame gevels. De mogelijkheden zijn talrijk. Zo kunt u harmonie aanbrengen in uw gebouw(en) of juist een blikvanger maken van uw nieuwe gevel. Denk daar bij aan verfraaiing van uw entree, het toevoegen van een luifelconstructie, het aan brengen van hoogteverschil in uw gevels. Is uw logo onlangs gewijzigd? Verander ook wat kleuren in het exterieur van uw pand!

Het materiaal wat we gebruiken varieert van gevelbeplating van staal, hout, kunststoffen, zink, etc. Dit allemaal te verkrijgen in diverse vormen, kleuren en profielen.

Terwijl RFS zich vooral richt op de visuele verbetering van uw gevel kan IZV tegelijkertijd het isolatierendement van uw pand aanpakken. Door toepassing van diverse isolatiematerialen kan de aanpak van uw gevel direct een kostenverlaging in klimaatbeheersingskosten met zich meebrengen. Er zijn zelfs subsidiemaatregelen toepasbaar op een dergelijke verbetering. Naast klimaatbeheersing door isolatie kan IZV ook een geluidswerende isolatie toepassen in uw nieuwe gevel.

Van grote lijnen tot het laatste detail moet u als opdrachtgever kunnen rekenen op maatwerk van specialisten die hun vak verstaan. IZV zet vakbekwame medewerkers in, die vanuit kwaliteit- en veiligheidsnormen te werk gaan.

Laat u adviseren door een van de ontwerpers van RFS-IZV, zij kunnen u vertellen over de diverse mogelijkheden en u inspireren met een ‘artist impression’ en materiaalstalen.