Refacing

Refacing Solutions

IBS heeft voor het revitaliseren van uw (verouderde) gebouw ‘Refacing Solutions’. De uitstraling van uw gebouw kan door het plaatsen van een nieuwe gevel als nieuw opgeleverd worden. Er is diversiteit aan mogelijkheden en materiaalgebruik. Door middel van ‘Refacing Solutions’ kan IBS uw gebouw een nieuw leven inblazen.

Er kan ook worden voldaan aan geluids- en/of thermische isolatie eisen door het voorzetten van een nieuwe gevel. Op dit gebied wordt de investering doorgaas snel terugverdiend.

Op bedrijfsterreinen is esthetica steeds belangrijker. Door het plaatsen van voorzetwanden en nieuwe gevels kan een eenvoudig gebouw een veel mooiere en vernieuwende uitstraling tonen. Daarnaast is er ook een ideale manier om uw verouderde pand op een relatief goedkope wijze de uitstraling van nieuwbouw te geven, door middel van façades.

IBS ontwikkelde met 'Refacing Solutions' een programma dat uw (bedrijfs-)pand van een nieuw uitstraling voorziet. IBS ontwerpt en plaatst mooie, functionele en duurzame gevels. De mogelijkheden zijn veelvuldig. Zo kunt u eendracht aanbrengen in uw gebouwen of juist een aandachttrekker maken van uw nieuwe gevel.

Laat u inspireren door een artistieke indruk van Refacing Solutions’ en ervaar hoe de gevel van uw pand binnen korte tijd verandert in een prachtig pronkstuk.

Meer weten?

Wilt u meer weten over Refacing, neem dan contact met ons op. Wij vertellen u er graag meer over. Wij kunnen desgewenst ook contact met u opnemen, als u uw gegevens achterlaat.

Neem contact op met mij

Neem contact met mij op

Vul hier uw gegevens in en wij nemen contact met u op.

Dienst in beeld

Refacing
Refacing Refacing

IBS Staalbouw is CE, NEN-EN 1090, ISO 3834-2, ISO 9001:2015 en VCA** gecertificeerd

ISO 3834-2 NEN-EN 1090 SGS ISO 9001 VCA** CE markering

Speciaal product:

RFS Refacing Solutions

Partners:

IZV Dak- en gevelbedekking