Diensten

Hallenbouw

Hallenbouw

Door haar ontwerpen op het gebied van lichtgewicht staalconstructies geschikt voor grote overspanningen, geniet IBS inmiddels van een brede bekendheid.

Staalconstructie

Staalconstructie

IBS verzorgt het ontwerp, de constructie, de fabricage en de montage.

Daken en gevels

Daken en gevels

IBS gebruikt een diversiteit aan gevelbekledingsmateriaal voor de professionele realisaties van bouwprojecten.

IBS biedt u een scala aan mogelijkheden als het gaat om dak-bekleding. IBS werkt met hoogwaardig materiaal. Onze werknemers hebben een gedegen kennis van de producten die gebruikt worden.

Valbeveiliging

Valbeveiliging

Werkgevers en opdrachtgevers zijn samen verantwoordelijk voor de veiligheid van medewerkers die op hoogte werken. Een gebouweigenaar is bij onverhoopte incidenten aansprakelijk als hij niet zorgt voor een veilige werkomgeving. Indien er geen valbeveiliging aanwezig is dan kan het toepassen van permanente valbeveiliging uitkomst bieden.
 

Onderhoud

Onderhoud

Onze medewerkers die opgeleid zijn bij het Kettlitz Instituut, zijn zeer gespecialiseerd en weten als geen ander hoe je hiermee om moet gaan.

Als u er zeker van wilt zijn dat uw gebouw in goede conditie blijft, dan is er naast de inspectie- en adviesrapportage de mogelijkheid om een onderhoudscontract bij ons af te sluiten.

Refacing

Refacing

IBS heeft voor het revitaliseren van uw (verouderde) gebouw ‘Refacing Solutions’. De uitstraling van uw gebouw kan door het plaatsen van een nieuwe gevel als nieuw opgeleverd worden. Er is diversiteit aan mogelijkheden en materiaalgebruik. Door middel van ‘Refacing Solutions’ kan IBS uw gebouw een nieuw leven inblazen.

Ontwerp systemen

Ontwerp systemen

IBS ontwerpt en realiseert naast complete hallen ook andere staalconstructies zoals:

Wanden

Wanden

Er zijn situaties waar extreme geluidsisolatie gewenst is, bijvoorbeeld in bioscoopcomplexen, discotheken, theaters en industriële gebouwen. Hierbij kan IBS helpen met Technostar wanden.

Asbestsanering

Asbestsanering

Asbest is een verzamelnaam voor een aantal mineralen dat is opgebouwd uit microscopisch kleine, naaldachtige vezels.

Inspecties

Inspecties

Inspectie is zeer belangrijk als het gaat om staalconstructies, dak- en/of gevelbekleding.

Helpdesk

Helpdesk

IBS verzorgt al uw meldingen voor herstellingen, schade en/of renovatie, op de gebieden die wij met u afspreken, op de meeste efficiënte en kosten effectieve wijze. Hiervoor hebben wij een single point of contact beschikbaar die 24/7 operationeel is. Natuurlijk zullen de SLA’s en KPI’s hierbij gerespecteerd worden binnen het kader van de veiligheidsnormen.

IBS Staalbouw is CE, NEN-EN 1090, ISO 3834-2, ISO 9001:2015 en VCA** gecertificeerd

ISO 3834-2 NEN-EN 1090 SGS ISO 9001 VCA** CE markering

Speciaal product:

RFS Refacing Solutions

Partners:

IZV Dak- en gevelbedekking