Valbeveiliging

Werkgevers en opdrachtgevers zijn samen verantwoordelijk voor de veiligheid van medewerkers die op hoogte werken. Een gebouweigenaar is bij onverhoopte incidenten aansprakelijk als hij niet zorgt voor een veilige werkomgeving. Indien er geen valbeveiliging aanwezig is dan kan het toepassen van permanente valbeveiliging uitkomst bieden.

Onze oplossingen gaan van beveiliging via moderne verankeringspunten voor meerdere personen tot aan speciaal op uw eisen en situatie afgestemde kabeltrajecten. Zo beveiligt u werkpaden op daken, in bedrijfshallen en aan productielijnen op iedere hoogte en met nagenoeg onbeperkte lengte en dat zonder enige onderbreking.

Het monteren van valbeveiliging is specialistisch werk. IZV heeft gespecialiseerde monteurs voor het plaatsen en onderhouden van valbeveiliging. Wij kunnen u hierin uitgebreid adviseren.  

Meer weten?

Wilt u meer weten over Valbeveiliging, neem dan contact met ons op. Wij vertellen u er graag meer over. Wij kunnen desgewenst ook contact met u opnemen, als u uw gegevens achterlaat.

Neem contact op met mij

Neem contact met mij op

Vul hier uw gegevens in en wij nemen contact met u op.

Dienst in beeld

Valbeveiliging
Valbeveiliging Valbeveiliging Valbeveiliging

IBS Staalbouw is CE, NEN-EN 1090, ISO 3834-2, ISO 9001:2015 en VCA** gecertificeerd

ISO 3834-2 NEN-EN 1090 SGS ISO 9001 VCA** CE markering

Speciaal product:

RFS Refacing Solutions

Partners:

IZV Dak- en gevelbedekking