Over ons

Industrial Building Systems (IBS) opgericht in 1992, is een staalconstructiebedrijf met een uitgebreide historie in staalbouw. Van eenvoudige opstelling tot toonaangevende staalconstructies.
Sinds de oprichting is het bedrijf in een drietal fasen uitgebreid en beschikt het ondertussen over een grote productieruimte van 3500 m². Met behulp van moderne machines en vakbekwaam personeel wordt snel, innovatief en vakkundig geproduceerd. IBS is specialist op het gebied van lichtgewicht staalconstructies met grote vrije overspanningen.
IBS beschikt over hun eigen tekenaars en rekenaars. Zij beschikken over mooie programma's zoals 'Tekla Structures', 'autocad' en 'Buildsoft' waarmee ze goed te werk kunnen gaan.

IBS verzorgt het ontwerp, de constructie, de fabricage en montage. Dit alles onder een integrale kwaliteitszorg. Door feilloze communicatie met u als opdrachtgever blijft u permanent op de hoogte van ontwikkelingen en met genoegen geven wij u gedurende uw bouwproject technische hulp en advies.

Het aanspreekpunt voor opdrachtgevers is van calculatie tot oplevering steeds een- en dezelfde persoon. Al onze werkzaamheden worden door eigen personeel uitgevoerd.

De fabricage van de staalconstructie vindt plaats in eigen werkplaatsen. Hierdoor zijn wij niet afhankelijk van derden en zal een snelle realisatie kunnen plaatsvinden. Ook de montage van de constructie wordt geheel in eigen beheer uitgevoerd door vakbekwame en getrainde werknemers.
Meer informatie >

Certificeringen

Veiligheid en kwaliteit staan hoog in ons vaandel. Degene die IBS zijn project toevertrouwt heeft de rustgevende zekerheid van een innovatief bedrijf dat gecertificeerd is volgens de kwaliteitsnorm ISO 9001:2015 en het veiligheidscertificaat VCA** , welke beide al in beginjaren '90 werden behaald. De werkzaamheden worden uitgevoerd door bekwame voorlieden en monteurs. Een onwrikbaar principe van IBS is dat aangenomen projecten steeds worden begeleid door eigen voorlieden en uitvoerders. 
Meer informatie >

Vacatures

Om de succesvolle groei voort te zetten zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe collega's. 
IBS staat voor kwaliteit en service, wil jij ook deel uit maken van ons team? 
Alle vacatures >

Kom langs, de deur staat open

Zou u graag eens op bezoek willen komen voor een persoonlijk gesprek?
De deur staat altijd open, u vindt ons op de volgende locatie:

Hof te Zandeplein 13
4587 CK
Kloosterzande

Meer weten? Contacteer ons

Afspraak maken

Vul hier uw gegevens in en wij nemen contact met u op.

IBS Staalbouw is CE, NEN-EN 1090, ISO 3834-2, ISO 9001:2015 en VCA** gecertificeerd

ISO 3834-2 NEN-EN 1090 SGS ISO 9001 VCA** CE markering

Speciaal product:

RFS Refacing Solutions

Partners:

IZV Dak- en gevelbedekking