Over ons

Industrial Building Systems (IBS) opgericht in 1992, is een staalconstructiebedrijf met een uitgebreide historie in staalbouw. Van eenvoudige opstelling tot toonaangevende staalconstructies. IBS staat voor STOER, KWALITEIT, STERK, DUURZAAM, COOL.
Sinds de oprichting is het bedrijf in een drietal fasen uitgebreid en beschikt het ondertussen over een grote productieruimte van 3500 m². Met behulp van moderne machines en vakbekwaam personeel wordt snel, innovatief en vakkundig geproduceerd. IBS is specialist op het gebied van lichtgewicht staalconstructies met grote vrije overspanningen.
IBS beschikt over hun eigen tekenaars en rekenaars. Zij beschikken over mooie programma's zoals 'Tekla Structures', 'autocad' en 'Buildsoft' waarmee ze goed te werk kunnen gaan.

IBS verzorgt het ontwerp, de constructie, de fabricage en montage. Dit alles onder een integrale kwaliteitszorg. Door feilloze communicatie met u als opdrachtgever blijft u permanent op de hoogte van ontwikkelingen en met genoegen geven wij u gedurende uw bouwproject technische hulp en advies.

Het aanspreekpunt voor opdrachtgevers is van calculatie tot oplevering steeds een- en dezelfde persoon. Al onze werkzaamheden worden door eigen personeel uitgevoerd.

De fabricage van de staalconstructie vindt plaats in eigen werkplaatsen. Hierdoor zijn wij niet afhankelijk van derden en zal een snelle realisatie kunnen plaatsvinden. Ook de montage van de constructie wordt geheel in eigen beheer uitgevoerd door vakbekwame en getrainde werknemers.
Meer informatie >

Duurzaam

Staal is een prachtig product, het is robuust, duurzaam, veelzijdig en 100% recyclebaar. Wanneer staal goed wordt toegepast heeft het een zeer lange levensduur. Dat betekent dat constructies met staal lange tijd meegaan. Doordat staal ook de eigenschap heeft dat het eenvoudig aan te passen is, zijn de constructies ook erg flexibel. Hierdoor is een stalen constructie ook goed mee te nemen in aanpassingen of aanbouwen zodat het oorspronkelijke materiaal niet hoeft te worden vervangen.

Vacatures

Om de succesvolle groei voort te zetten zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe collega's. Ben jij een schoolverlater of wil je graag werken in de bouw maar heb je geen relevante ervaring of diploma’s? Geen probleem, wij bieden jou een intern opleidingstraject aan. 
IZV staat voor kwaliteit en service, wil jij ook deel uit maken van ons team?  Bekijk dan de vacatures en misschien ben jij binnenkort onze nieuwe collega!
Alle vacatures >

Certificeringen

Veiligheid en kwaliteit staan hoog in ons vaandel. Degene die IBS zijn project toevertrouwt heeft de rustgevende zekerheid van een innovatief bedrijf dat gecertificeerd is volgens de kwaliteitsnorm ISO 9001:2015 en het veiligheidscertificaat VCA** , welke beide al in beginjaren '90 werden behaald. De werkzaamheden worden uitgevoerd door bekwame voorlieden en monteurs. Een onwrikbaar principe van IBS is dat aangenomen projecten steeds worden begeleid door eigen voorlieden en uitvoerders. 
Meer informatie >

Onze medewerkers

Bob Compiet

Bob Compiet

Directeur

Mark Vonk

Mark Vonk

Uitvoerder

Gerben Geus

Gerben Geus

Bedrijfsleider

Michiel Compiet

Michiel Compiet

Projectleider

Henri Ernst

Henri Ernst

Werkvoorbereider / Projectleider Drone piloot

Wilko de Booij

Wilko de Booij

Werkvoorbereiding - projectleiding

Peter Schoonakker

Peter Schoonakker

Calculator

Senne van de Walle

Senne van de Walle

Calculator

Sjaak Sturm

Sjaak Sturm

Constructeur

Mick Wullems

Mick Wullems

Aankomend Constructeur

Ronald Vael

Ronald Vael

Tekenaar

Arjen Seghers

Arjen Seghers

Tekenaar

Edwin van Dijk

Edwin van Dijk

Hoofd administratie

Danielle van Eck

Danielle van Eck

Administratief medewerkster

Debbie van Driessche

Debbie van Driessche

Administratief medewerkster

Marinka van Daalen

Marinka van Daalen

Administratief medewerkster

Monteurs

Monteurs

Monteurs

Werkplaats IZV

Werkplaats IZV

Medewerkers werkplaats beplating

Werkplaats IBS

Werkplaats IBS

Medewerkers werkplaats staalconstructie

Kom langs, de deur staat open

Zou je graag eens op bezoek willen komen voor een persoonlijk gesprek?
De deur staat altijd open, je vindt ons op de volgende locatie:

Hof te Zandeplein 13
4587 CK
Kloosterzande

Meer weten? Contacteer ons

Afspraak maken

Vul hier je gegevens in en wij nemen contact met je op.

IBS Staalbouw is CE, NEN-EN 1090, ISO 3834-2, ISO 9001:2015 en VCA** gecertificeerd

ISO 3834-2 NEN-EN 1090 SGS ISO 9001 VCA** CE markering

Speciaal product:

RFS Refacing Solutions

Partners:

IZV Dak- en gevelbedekking